Wilro anti-verblindingslens 100mm (zwart) tracklight

2,50

  • Ø100mm doorsnede
  • 2mm dikte
  • Makkelijk op maat te knippen
  • Verlaagt de UGR waarde
  • Aluminium

WILRO LIGHTING RAILVERLICHTING

Wilro anti-verblindingslens 100mm (zwart) tracklight

Wilro 3 fase railverlichting

Bij een 3 fase rail zijn er 3 aparte stroom voerende geleiders. Deze zijn van elkaar te schakelen en/of te dimmen, hierdoor is het mogelijk om verschillende lampen apart te laten branden. verblindingslens

Een 3 fase rail wordt rechtstreeks met 220V netstroom gevoed. De rail is gemaakt van Aluminium en wordt geplaatst tegen het plafond of opgehangen met een kabel pendel. verblindingslens

De rails zijn verkrijgbaar in zwart en wit en in verschillende lengtes: 1,5m 2m 3n 3 meter. verblindingslens

Benodigdheden voor een 3 fase rail zijn: de rail een voedingsadapter en een eindkapje. verblindingslens

Wilro 3 fase railspots

Op een 3 fase railspot zit een draaiknop om de gewenste stand te kiezen van fase 1, fase 2 of fase 3.

De railspot past maar op 1 manier in de rail op de adapter van de railspot zit een opstaand kantje. Deze moet tegenover de opstaande kant van de rail geplaatst worden zodat ook de spot gelijk in de rail zit.

Railspots zijn er in diverse uitvoeringen je hebt railspots inclusief lichtbron, deze zijn er vanaf 7watt per spot tot aan 60watt per spot. Meestal leverbaar in de lichtkleur 3000k of 4000k.

Daarnaast zijn er spots zonder lichtbron hier kan men een eigen lichtbron (GU10) in plaatsen of eventueel de GU10 RGB led verlichting wat het speels en sfeervol maakt.

Verder zijn er ook pendels die je in het 3 fase railsysteem klikt waaraan een eigen lamp gehangen kan worden.

 

Toepassing

De 3 fase rail verlichting wordt vooral veel gebruikt voor de verlichting van winkels, galerijen en kantoren tentoonstellinge. Maar ze bieden ook veel mogelijkheden in thuissituaties, vooral nu er ook moderne spots met lager lichtverbruik mogelijk is.

Advies

Vaak zien wij dat er bespaard wordt op de hoeveelheid meters rails terwijl de rail relatief goedkoop is en wordt dan ook voor jaren aangeschaft, het is achteraf vaak lastig om de rail nog uit te breiden. Door voldoende rail te plaatsen zijn andere indelingen van de ruimte ook mogelijk.

Het is verstandig om bij grotere projecten de rail eerst op de grond uit te leggen, het is dan eenvoudig te controleren of overal de juiste hoekstukken en voedingen aanwezig zijn.

Mocht u meer advies willen dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij hebben ruime ervaring en indien gewenst kunnen wij ook de montage voor u doen.

Omschrijving

Deze lens is geschikt voor alle tracklights. Met deze lens is het mogelijk de UGR waarde van alle tracklights te verlagen. Hierdoor zal de tracklight minder fel zijn wanneer je er in kijkt. De lens heeft een afmeting van Ø100mm. Je kunt de lens zelf makkelijk kleiner knippen.

Specificatie

Algemeen

Doorsnede (mm) Ø100
Hoogte (mm) 2

Armatuur Specificaties

Materiaal Aluminium
Product Kleur Zwart

Gerelateerde producten