Wilro 3 fase rail zwart, 150cm

27,00

Wilro 3 fase rail zwart, 150cm

Wilro 3 fase railverlichting

 

Wilro 3 fase rail zwart, 150cm

Bij een 3 fase rail zijn er 3 aparte stroom voerende geleiders. Deze zijn van elkaar te schakelen en/of te dimmen, hierdoor is het mogelijk om verschillende lampen apart te laten branden.

Een 3 fase rail wordt rechtstreeks met 220V netstroom gevoed. De rail is gemaakt van Aluminium en wordt geplaatst tegen het plafond of opgehangen met een kabel pendel.

De rails zijn verkrijgbaar in zwart en wit en in verschillende lengtes: 1,5m 2m 3n 3 meter.

Benodigdheden voor een 3 fase rail zijn: de rail een voedingsadapter en een eindkapje.

Wilro 3 fase railspots

Op een 3 fase railspot zit een draaiknop om de gewenste stand te kiezen van fase 1, fase 2 of fase 3.

De railspot past maar op 1 manier in de rail op de adapter van de railspot zit een opstaand kantje. Deze moet tegenover de opstaande kant van de rail geplaatst worden zodat ook de spot gelijk in de rail zit . Wilro 3 fase rail zwart, 150cm

Railspots zijn er in diverse uitvoeringen je hebt railspots inclusief lichtbron, deze zijn er vanaf 7watt per spot tot aan 60watt per spot. Meestal leverbaar in de lichtkleur 3000k of 4000k

Daarnaast zijn er spots zonder lichtbron hier kan men een eigen lichtbron (GU10) in plaatsen of eventueel de GU10 RGB led verlichting wat het speels en sfeervol maakt. Wilro 3 fase rail zwart, 150cm

Verder zijn er ook pendels die je in het 3 fase railsysteem klikt waaraan een eigen lamp gehangen kan worden. Wilro 3 fase rail zwart, 150cm

 

Toepassing

De 3 fase rail verlichting wordt vooral veel gebruikt voor de verlichting van winkels, galerijen en kantoren tentoonstellinge. Maar ze bieden ook veel mogelijkheden in thuissituaties, vooral nu er ook moderne spots met lager lichtverbruik mogelijk is.

Advies

Vaak zien wij dat er bespaard wordt op de hoeveelheid meters rails terwijl de rail relatief goedkoop is en wordt dan ook voor jaren aangeschaft, het is achteraf vaak lastig om de rail nog uit te breiden. Door voldoende rail te plaatsen zijn andere indelingen van de ruimte ook mogelijk.

Het is verstandig om bij grotere projecten de rail eerst op de grond uit te leggen, het is dan eenvoudig te controleren of overal de juiste hoekstukken en voedingen aanwezig zijn.

Mocht u meer advies willen dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij hebben ruime ervaring en indien gewenst kunnen wij ook de montage voor u doen.

MEER PRODUCTEN