Wilro smart home hub voor alle Zigbee (3.0)

72,50

Categories ,
 • Zigbee 3.0
 • Strak design
 • Inclusief aansluitsnoer
 • Inclusief stekker
 • 2 jaar garantie

WILRO LIGHTING SMART HOME

Wilro smart home hub voor alle Zigbee

Smart verlichting

De verwachting is dat smart lampen de norm worden in de toekomst. We bedienen deze lampen dan niet meer met de gewone schakelaar, maar met een app via je smartphone. Als je gebruik maakt van een ‘Smart Home Assistent’ dan kan je deze lampen zelf ook met spraak bedienen. De bekendste Smart Home Assistents zijn toch wel Google Home en Amazon Alexa. smart home hub

De meeste bekende merken hebben al een smart lijn op de markt gebracht en dit zijn stuk voor stuk volwassen producten die klaar zijn voor de consumentenmarkt. smart home hub

Ons huidige aanbod Smart home verlichting bestaat voornamelijk uit ZIGBEE en MI-LIGHT. Dit zijn producten van hoge kwaliteit tegen een goede en betaalbare prijs, deze lampen zijn gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening of met de App. Er is een groot aanbod van verschillende lampen zoals de gewone peertjes, de GU10 lampen en Ledpanelen. smart home hub

De voordelen.

 • Bediening via telefoon of tablet en door middel van stem.
 • Bediening op zowel grootte als kleine afstand ook vanuit andere locaties.
 • Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kleur en helderheid.
 • Instellen van tijdschema’s
 • Uitbreidingsmogelijkheden met behulp van slimme stopcontacten en stekkers.
 • Instellen van bepaalde sfeer scénes

 

Waar op letten bij de aanschaf van Smart Home verlichting

Waar je op moet letten is of de Smart Home verlichting met of zonder extra verbindingshub’s werkt en welke spraak assistenten u wilt gebruiken. Met onze Smart Home verlichting kunt u gemakkelijk beginnen met een basis pakket en deze later uitbreiden met de diverse opties en lampen.

Installatie

De installatie van Smart verlichting is voor iedereen eenvoudig, het enigste wat u nodig heeft is: uw Wi-Fi router, een Smart Home product (bijvoorbeeld een lamp of een schakelaar) en de App waarmee u de Smart Home producten kunt bedienen.

Download de App en verbind de lamp. U kunt iedere lamp een andere naam geven waardoor het makkelijk te zien is welke lamp u in en uitschakelt en hierdoor is het mogelijk om meerdere lampen toe te voegen.

Omschrijving

Wilro smart home hub (Zigbee 3)

De Ynoa hub is het controlestation binnen uw smart verlichting en zorgt voor de communicatie met al uw gekoppelde apparaten. Na het downloaden van de Ynoa app en het koppelen van de hub, is het inrichten van uw verlichting eenvoudig.

De app heeft alle Ynoa producten opgeslagen, wat het invullen van de vele mogelijkheden eenvoudig maakt. Bij ieder Ynoa product krijgt u een Nederlandse handleiding, waarmee u direct aan de slag kan. De hub werkt ook met andere producten van andere merken, let wel op dat alle producten het protocol Zigbee 3.0 hebben.

Specificatie

Algemeen

Lengte (mm) 47
Breedte (mm) 47
Hoogte (mm) 17
Garantie 2 jaar
Keurmerken CE, RoHS

Armatuur Specificaties

Bedrijfstemperatuur ‘-10°C t/m +40°C
Materiaal Kunststof
Product Kleur Wit

Gerelateerde producten