Wilro wandlamp BULK streep 60w (zwart)

5,95

  • Max. 60W
  • 1x E27 fitting
  • Melkglas
  • IP54
  • 2 jaar garantie

WILRO LIGHTING BUITENVERLICHTING

Wilro wandlamp BULK streep 60w (zwart)

Buitenverlichting

Tuinverlichting is tegenwoordig niet meer weg te denken bij het inrichten van een sfeervolle tuin. Je kunt hier kiezen uit verschillende type zoals wandlampen, grondspots met spies en de gewonde grondspots als pot model.

Wandlampen

Wandlampen zijn gemakkelijk te monteren aan schutting, carport of buitenmuur. bulk

Dimbare wandlampen zorgen voor een goede sfeer en zijn veelal te leveren in de kleuren zwart, grijs en wit. bulk

Grondspots

Grondspots zijn leverbaar in grondspots met spies. Deze spots zijn gemakkelijk in de grond te steken en worden veelal gebruikt om accenten extra te belichten zoals een boom of planten borders.

Grondspots in de vorm van een pot deze worden in de grond geplaatst en zijn geschikt voor het uitlichten van tuinpaden, pleinen of opritten. Deze worden door gekoppeld met grondkabel en d.m.v. waterdichte wartels verbonden.

Solar tuinverlichting

Solar tuinverlichting zie je steeds vaker als buitenverlichting. Met solar oplaadbare zonne-energie wordt uw lamp overdag opgeladen door zonne-energie en hoeft dus ook niet op de stroom te worden aangesloten, erg milieu vriendelijk.

 

Lichtbron van de buitenverlichting

Het is verschillend welk buitenverlichting welke lichtbron nodig heeft maar de meeste buitenverlichting beschikken over een GU10 fitting , hiervoor heeft Wilro Lighting een ruim assortiment aan GU10 spots de meest voorkomende lichtkleur is toch wel 2700K en of 3000K, dit is warm wit licht. Voor natuurlijke of coole lichtkleur dan adviseren wij 4000k . dimbare wandlamp

IP waarde van de buitenspots

De IP waarde van tuinverlichting is erg belangrijk Wilro Lighting adviseert dan ook om minimaal een IP44 waarde (stof en spatwaterdicht). IP67 is stof + waterdicht en kan ook onder water geplaatst worden.

Specificatie

Algemeen

Lengte (mm) 210
Breedte (mm) 105
Hoogte (mm) 86
Garantie 2 jaar
Geleverd Inclusief Muur schroeven

Technische Specificaties

Fitting E27
Wattage Max. 60 Watt
Voltage 220-240V
Hertz 50/60 Hz

Armatuur Specificaties

IP-Waarde IP54
Materiaal Aluminium, Glas
Product Kleur Wit, Zwart

MEER PRODUCTEN