Wilro (Mi-light) led downlight 9w

37,50

 • 9 Watt
 • 80 lumen per watt
 • 110mm zaagmaat
 • 50.000 branduren
 • 3 jaar garantie

WILRO LIGHTING SMART HOME

Wilro (Mi-light) led downlight 9w

Smart verlichting

De verwachting is dat smart lampen de norm worden in de toekomst. We bedienen deze lampen dan niet meer met de gewone schakelaar, maar met een app via je smartphone. Als je gebruik maakt van een ‘Smart Home Assistent’ dan kan je deze lampen zelf ook met spraak bedienen. De bekendste Smart Home Assistents zijn toch wel Google Home en Amazon Alexa. led downlight

De meeste bekende merken hebben al een smart lijn op de markt gebracht en dit zijn stuk voor stuk volwassen producten die klaar zijn voor de consumentenmarkt. led downlight

Ons huidige aanbod Smart home verlichting bestaat voornamelijk uit ZIGBEE en MI-LIGHT. Dit zijn producten van hoge kwaliteit tegen een goede en betaalbare prijs, deze lampen zijn gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening of met de App. Er is een groot aanbod van verschillende lampen zoals de gewone peertjes, de GU10 lampen en Ledpanelen. led downlight

De voordelen.

 • Bediening via telefoon of tablet en door middel van stem.
 • Bediening op zowel grootte als kleine afstand ook vanuit andere locaties.
 • Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kleur en helderheid.
 • Instellen van tijdschema’s
 • Uitbreidingsmogelijkheden met behulp van slimme stopcontacten en stekkers.
 • Instellen van bepaalde sfeer scénes

 

Waar op letten bij de aanschaf van Smart Home verlichting

Waar je op moet letten is of de Smart Home verlichting met of zonder extra verbindingshub’s werkt en welke spraak assistenten u wilt gebruiken. Met onze Smart Home verlichting kunt u gemakkelijk beginnen met een basis pakket en deze later uitbreiden met de diverse opties en lampen.

Installatie

De installatie van Smart verlichting is voor iedereen eenvoudig, het enigste wat u nodig heeft is: uw Wi-Fi router, een Smart Home product (bijvoorbeeld een lamp of een schakelaar) en de App waarmee u de Smart Home producten kunt bedienen.

Download de App en verbind de lamp. U kunt iedere lamp een andere naam geven waardoor het makkelijk te zien is welke lamp u in en uitschakelt en hierdoor is het mogelijk om meerdere lampen toe te voegen.

Omschrijving

IP-Waarde

Dit product heeft een IP-waarde van 44, dit betekent dat dit product bestendig tegen spitse voorwerpen en plensdicht is. Hierdoor is dit product geschikt voor iedere ruimte en overdekte buiten plaatsen.

Dimmen

Dit product is dimbaar te maken. Om dit product te dimmen moet u de meegeleverde driver omwisselen met een dimbare driver.

Specificatie

Algemeen

Zaagmaat Ø145
Doorsnede (mm) Ø180
Hoogte (mm) 40
Garantie 3 jaar
Branduren 50.000 uur
Keurmerken CE, RoHS, FC

Technische Specificaties

Kelvin RGB+CCT
Voltage 86-265V(AC)
Dimbaar Optioneel

Armatuur Specificaties

IP-Waarde IP44
Materiaal Aluminium
Product Kleur Wit
Gewicht 0.47 kg

Gerelateerde producten