Logo wilro groen
Zoek
Sluit dit zoekvak.
over ons

Wilro Lighting is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van unieke verlichtingsarmaturen voor schuifwandsystemen. Sinds de introductie op de Nederlandse markt in 2001 zijn onze modellen snel populair geworden bij zowel consumenten als dealers. Het Wilro Lighting systeem is uniek en beschermd door een Europees octrooi.

Wilro Lighting is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met een uitgebreid assortiment en een internationaal netwerk van distributiepartners. Naast het leveren van bestaande modellen is Wilro Lighting ook in staat om snel aanpassingen te doen of maatwerk te leveren.

Het Wilro systeem past op ieder schuifwandsysteem (waaronder bijv. Stanley, Raumplus, DSH, Elfa, etcetera) en onderscheidt zich van andere verlichtingsmogelijkheden voor schuifkasten door een:

  • gemakkelijke en snelle montage
  • goede lichtinstraling in de kast en niet ervoor
  • uitgebreide keuze van modellen
  • functionele- én sfeerverlichting
  • aantrekkelijke prijsstelling

Naast een assortiment van verlichtingsarmaturen voor schuifwanden heeft Wilrolighting nu ook een volledig assortiment van led verlichtings-panelen. Deze zijn zowel als in en als opbouw verkrijgbaar.

Wij horen graag van u als u vragen heeft of interesse heeft om onderdeel te worden van ons snel groeiende Europese dealernetwerk

Menu